Extrema Ratio Harpoon F Ranger XXV Anniversarium

  • Марка: EXTREMA RATIO Екстрема ратио

Extrema Ratio Harpoon F Ranger XXV Anniversarium е серия, направена само от 100 броя, присъединявайки се към лимитираните издания, които Extrema Ratio създаде, за да отбележи края на своята двадесет и пета година на дейност.

Този модел дръпва завесите на годината, посветена на този важен етап.

Extrema Ratio Harpoon F Ranger е изключителен многофункционален нож както за тактически цели, така и за оцеляване. Масивното му острие, изработено от стомана Böhler N690, има дебелина 6,3 mm (0,25”) и модифицирана форма на връх на копие. Плоското шлайфане и профилът му със заострен върх, допринасят за олекотяването му, осигурявайки перфектен баланс.

 Фалшивото назъбване на гърба му е предназначено да разкрие функцията му, ако се закрепи към прът и се използва като харпун. Дължината на острието му е 21 см, което е необичайно за Extrema Ratio. Тази дължина е избрана, за да увеличи максимално производителността на ножа при всяко приложение. Острието разполага с персонализация Geotech Camo, иновативния и оригинален лазерно гравиран модел от Extrema Ratio. Дръжката в цвят HCS е една от класиките на Extrema Ratio, ергономична ръкохватка, изработена от Forprene, материал, който гарантира отличен захват и издръжливост при много продължителна употреба, дори и при тежки условия. Калъфът от кордура в пустинен цвят, който се доставя в отделна кутия, е снабден с халки за колан.

Harpoon F Ranger XXV Anniversarium се доставя в устойчива на атмосферни влияния, прах и удар полипропиленова кутия с клапан за налягане. Комплекта включва възпоменателна монета за двадесет и петата годишнина на Extrema Ratio и метална плоча, носеща прогресивното число в ограничената серия.

 

Възможност за лазернo гравиране

Може да бъде закупен от лица над 18 годишна възраст.

Голяма част при изработката се извършва ръчно и може да има незначителни разлики от показания образец.
Моля, свържете се с нас в случай, че имате въпроси.
 
Предлага се за закупуване само от официалният сайт на Екстрема Ратио
 
Sport City - The Outdoor Specialist. Copyright © Copyright Extrema Ratio S.R.L.© Всички права запазени.

 

 

2 800,00 лв.
Базова цена:2 800,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!