Work Sharp ROLLING KNIFE SHARPENER

  • Марка: Work Sharp

С точилото за ножове с въртящи се абразиви на Work Sharp заточването на ножове вече е наистина гладко. Концепцията на ролковия шлайф е толкова проста, колкото и гениална. За бързо и лесно заточване на ножовете, острието се държи с режещия ръб нагоре под правилния ъгъл от магнита на уреда за заточване, докато шлифовъчното колело на ролката се върти равномерно по него. Магнитният водач е оборудван с четири различни ъгъла на заточване (15°, 17°, 20°, 25°) за различни ножове. Независимо дали става въпрос за джобен нож, фиксиран нож или готварстки нож, всяко острие ще е заточено под оптималния ъгъл.  Ръчното точило за ножове се доставя с три магнитни пластини за заточване, които могат лесно да се сменят. Диамантени плочи с размер на зърното 320 и 600 се използват за грубо и основно шлифоване. За финото заглаждане се грижи керамичната плоча. Край на тъпите ножове, компактното точило за въртящи се ножове Work Sharp се справя отлично.

Work Sharp Rolling Knife Sharpener е ръчно точило, което използва магнитен ъглов блок и въртящи се абразиви за бързо и лесно заточване на ножове. Магнитният ъглов блок има четири различни ъгъла на заточване (15°, 17°, 20°, 25°) за заточване на голямо разнообразие от ножове, от джобни ножове и кухненски ножове до ловни и бойни на оптималния ъгъл. Трите абразива – груб диамант с песъчинка 320, фин диамант с песъчинка 600 и фин керамичен шлиф ще възстановят острието на вашите ножове да бъде отново като бръснач. Поставете ножа си срещу магнитния ъглов блок на един от предварително зададените ъгли. Започвайки с грубия абразив, навийте абразивния материал по протежение на режещия ръб, след което бързо преминете към по-фините абразиви, за да завършите процеса. Толкова е лесно. Компактен размер лесно се побира в кухненско чекмедже. Никога повече не се борете с тъп нож. Изостряйте с Work Sharp. Work Sharp е семеен бизнес от 4-то поколение в Южен Орегон, който е посветен на проектирането и производството на най-добрите инструменти за заточване. Дизайнът, ориентиран към клиента, е в основата на нашата философия за дизайн и нашите продукти са подкрепени от 3-годишна гаранция / USA and Canada only /.

 

Гаранция

2-годишна гаранция - покрива дефекти, дължащи се на изработка и дизайн, с изключение на абразивите. Гаранцията покрива само любителска употреба, а не промишлена или търговска употреба.

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

 

264,00 лв. 320,00 лв.
Базова цена:264,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!