Extrema Ratio Frame Rock XXV Anniversarium

Extrema Ratio Frame Rock XXV Anniversarium е ограничено издание от само 100 броя, присъединявайки се към моделите, които Extrema Ratio създаде, за да отбележи края на своята двадесет и пета година на дейност.

Frame Rock XXV Anniversarium Limited Edition разполага с черна титаниева дръжка, която предлага голяма устойчивост, като същевременно е много лека. Целостта на системата за заключване на рамката е гарантирана срещу износване благодарение на лесно сменяема вложка от закалена стомана.

Frame Rock XXV Anniversarium има острие с връх на копие с дължина 75 mm и дебелина 6 mm, включващо пълнител за допълнително изсветляване. Острието е изработено от стомана Bohler N690, топлинно обработена до твърдост 58 HRC със сатенено покритие. Острието се върти на сачмени лагери, за да позволи още по-плавно и уверено отваряне. Този механизъм помага на потребителя да регулира силата, необходима за освобождаване на острието от затворено положение.

Формата на реверсивната скоба позволява да се скрие ножът в джоба, което го прави незабележим отвън. Голямата, солидна дръжка и пропорционалното острие позволяват на този нож да се справя с трудни задачи. Frame Rock XXV Anniversarium тежи само 270 g, което го прави доста лек за такъв здрав нож.

Extrema Ratio Frame Rock XXV Anniversarium Limited Edition се доставя в устойчив на атмосферни влияния, прах и удар полипропилен IP67 сертифициран водоустойчив корпус с клапан за налягане, това включва възпоменателна монета за двадесет и петата годишнина на Extrema Ratio и метална плоча, носеща прогресивното число в ограничената серия. Extrema Ratio Frame Rock XXV Anniversarium Limited Edition се предлага само на extremaratio.com.

Техническа характеристика

-WEIGHT/Тегло: g 270
-BLADE LENGHT/Дължина на острието: mm 75
-TOTAL LENGHT/Обща дължина: mm 181
-MAIN BLADE THICKNESS/Дебелина: mm 6
-BLADE MATERIAL/Стомана: N 690 BÖHLER STEEL (58HRC)
-HARDNES/Твърдост: 58 HRC
-HANDLE MATERIAL/Ръкохватка: Titannium
-SERRATION ON THE BLADE: yes / 20 mm
-MAIN GRINDING/Заточване: FLAT
-BLADE FINISHING/Покритие на острието: MIL-C-13924 BURNISHING GEOTECH CAMO
-MODEL: Frame Rock XXV Anniversarium

 

Може да бъде закупен от лица над 18 годишна възраст.

Моля, свържете се с нас в случай, че имате въпроси.


SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright Extrema Ratio S.R.L.© Всички права запазени.

1 194,00 лв.
Базова цена:1 194,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!