Extrema Ratio Frame Rock

  • Марка: EXTREMA RATIO Екстрема ратио

Extrema Ratio Frame Rock е нов нож, базиран на дизайна на Ti-Rock, успешен поръчков нож със заключване тип Frame lock, който Extrema Ratio реализира за известен италиански дистрибутор.

Extrema Ratio Frame Rock се характеризира с титаниева ръкохватка, която предлага голяма здравина и същевременно е много лека. Целостта и издръжливостта на ключалката на рамката са гарантирани срещу износване чрез термично обработена стоманена вложка, която може лесно да се сменя.

За разлика от предшественика си с точка на падане, Frame Rock има острие с връх на копие, дълго 3" (75 мм), дебелина 0,23" (6,0 мм), завършено за допълнителна лекота. Острието е от стомана Bohler N690, термично обработена до 58 HRC. Може да се получи в черно с DLC обработка или stone wash покритие.

За да направи отварянето още по-плавно и без усилие, острието се завърта върху сачмени лагери. Този механизъм позволява на потребителя да регулира силата, необходима за освобождаване на острието от затворено положение благодарение на винт. Формата на реверсивната скоба позволява скрит порт в джоба, което прави ножа невидим отвън. Дръжката, голяма и добре пропорционална, и набитото острие му позволяват да се справя с тежки задачи. Frame Rock тежи само 9,6 унции (270 g), което го прави доста лек за такъв здрав нож. Предлага се със специален ABS калъф.

Техническа характеристика

-WEIGHT/Тегло: g 270
-BLADE LENGHT/Дължина на острието: mm 75
-TOTAL LENGHT/Обща дължина: mm 181
-MAIN BLADE THICKNESS/Дебелина: mm 6
-BLADE MATERIAL/Стомана: N 690 BÖHLER STEEL (58HRC)
-HARDNES/Твърдост: 58 HRC
-HANDLE MATERIAL/Ръкохватка: Titannium
-SERRATION ON THE BLADE: yes / 20 mm
-MAIN GRINDING/Заточване: FLAT
-BLADE FINISHING/Покритие на острието: MIL-C-13924 BURNISHING GEOTECH CAMO
-MODEL: Frame Rock Titan Black

 

Може да бъде закупен от лица над 18 годишна възраст.

Моля, свържете се с нас в случай, че имате въпроси.


SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright Extrema Ratio S.R.L.© Всички права запазени.

1 098,00 лв.
Базова цена:1 098,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!