нож Extrema Ratio Selvans Expeditions

Серията Expedition е новата гама от инструменти, посветени на любителите откриватели и професионалистите в проучването.

Ножовете от серията Expedition предлагат същата производителност, надеждност и високо качество като всички тактически инструменти, които Extrema Ratio доставя на военните и специалните сили на правоохранителните органи.

Selvans Expeditions, подобно на модела Selvans, от който произлиза, се ражда от сътрудничеството между Extrema Ratio и инструктора Master Advanced Daniele Dal Canto. Този инструмент е резултат от модификацията на ONTOS, военен нож за оцеляване, създаден, за да подчертае и увеличи максимално производителността на ножа.

За изработването на Selvans Expedition е използвана стомана Böhler N690, термично обработена до 58 HRC с MIL-C-13924 и повърхностна обработка, финиш Dark Stone. Дръжката е удължена и острието е утежнено, за да се улесни ефективността на режещите удари. Предлага се с калъф с цвят пустинна кордура със система MOLLE, оборудван с мини торбичка, съдържаща паракордов шнур със запалима нишка, който може да се използва в случай на спешност и/или при екстремни климатични условия.

894,00 лв.
Базова цена:894,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!