PUMA white hunter Elefant

  • Марка: PUMA IP SOLINGEN Пума Солинген
  • Кат. номер: 136375E

Информация за продукта "PUMA white hunter, слон с дървена кутия" Моделът "white hunter - белият ловец" е върховна класика с универсално острие, което е изпробвано и тествано от десетилетия - ръчно изработено в Солинген.

Разработен през 1956 г. за източноафриканската ловна организация EAPHA, „white hunter - белият ловец“ на PUMA бързо става известен в цял свят като най-добрия нож за открито и сега се смята за изключително популярна класика. Формата на острието му е внимателно обмислена и безпроблемно отговаря на всички възможни изисквания.

Здравият накрайник е достатъчно здрав, за да отваря кутии или да отваря капачки на бутилки. Има ръб на брадва, заточен в средата на гърба на острието, който се използва за груба работа като цепене на дърва за огрев или цепене на кости. Острието също има практично назъбване в задната част на режещия ръб за рязане на зелени клони, рибена кожа или подобен материал с твърда повърхност. Моделът в тази класическа версия е снабден с елегантни чирени, изработени от бял Elforyn Super Tusk, които са здраво занитвани към щифта, който минава през цялата дръжка. С всички тези качества, оригиналният „white hunter - белият ловец“ е иновативен нож, който все още е ненадминат днес.

Друг акцент във версията на белия слон ловец е красивото лазерно гравиране върху острието. Ножовете са предварително номерирани. Номерата се задават след получаване на поръчката. Следователно не е възможно да изберете номер. Научете повече за историята на Белия ловец. Дължина на острието: 155 мм Дебелина на острието: 5 мм Обща дължина: 270 мм Тегло на ножа: 263гр Везни: Elforyn Super Tusk Превключвател: алуминий Стомана / Твърдост: 1.4116 / 55-57 HRC Калъф: седлова кожа Дизайн: PUMA Произведено в Германия

987,00 лв.
Базова цена:987,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!