Възпоменателна монета Extrema Ratio Coin XXV Anniversarium

Extrema Ratio Coin XXV Anniversarium е възпоменателна монета, изсечена за отбелязване на двадесет и петата годишнина на компанията.

Изработен е от стомана със сребърно покритие; има диаметър 4 cm и тегло 38,5 g. Лицето на монетата XXV Anniversarium включват емблематичната ръкавица Extrema Ratio, оградена от годината на основаване (1997) и двадесет и петата година от дейността на компанията (2022). Обратната страна изобразява новото фирмено лого, което беше преоткрито за двадесет и петата годишнина.

Благодарение на точното триизмерно сканиране на ръкавицата, обработено с помощта на 3D софтуер, беше възможно да се получи перфектна дигитализация на изделието, което беше от съществено значение за постигане на оптимален резултат във фазата на отсичане. 

Монетата XXV Anniversarium е продукт на сътрудничество между Extrema Ratio и тосканска водеща компания в разработването и производството на монети, значки, фризове и други метални изделия, както и доставчик на една от най-важните и известни автомобилни марки в свят. Монета е фино изработена и внимателно проучена в детайли от опитните ръце на умели занаятчии; благодарение на тяхната класа и страст те са постигнали резултат, който извежда на показ качеството на продукта.

Монетата XXV Anniversarium се предлага в елегантен кадифен калъф.

 

SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright Extrema Ratio S.R.L.© Всички права запазени.

88,00 лв.
Базова цена:88,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!