Extrema Ratio Caimano Nero N.A. Ranger XXV Anniversarium Limited Edition

  • Марка: EXTREMA RATIO Екстрема ратио

Extrema Ratio Caimano Nero N.A. Ranger XXV Anniversarium е ограничено издание от само 250 броя, което запазва всички характеристики на известния Caimano Nero N.A., неавтоматична версия на тактическия нож, който Extrema Ratio е доставил на G.O.I. (Operational Raiders Group) на италианския флот.

Caimano Nero N.A. Ranger XXV Anniversarium се присъединява към лимитираната серия, която Extrema Ratio създаде, за да отбележи края на двадесет и петата година на дейност.

Острието е асиметричен връх на копие с дебелина 4 мм. Назъбената част на ръба позволява да се режат високоустойчиви кабели и тъкани, без да се губи заточването му. Завършването му е направено с Geotech Camo, иновативния и оригинален лазерно гравиран модел от Extrema Ratio. Дръжката е направена от две анодизирани антикородални алуминиеви плочки /чирени/ в чисто новия цвят Tactical Mud. Долната част на дръжката е проектирана да подобри захвата за бързо изваждане на ножа от джоба. Титаниевата скоба с DLC покритие може да бъде позиционирана в три различни ъгъла от двете страни, което позволява ножът да се скрие колкото е възможно по-дълбоко в джоба.

Extrema Ratio Caimano Nero N.A. Ranger XXV Anniversarium Limited Edition се доставя в устойчив на атмосферни влияния, прах и удар куфар от полипропилен IP67 сертифициран водоустойчив корпус с клапан за налягане; това включва възпоменателна монета за двадесет и петата годишнина на Extrema Ratio и метална табела, носеща прогресивното число в лимитираната серия.

Техническа характеристика

-WEIGHT/Тегло: g 180
-BLADE LENGHT/Дължина на острието: mm 93
-TOTAL LENGHT/Обща дължина: mm 231
-MAIN BLADE THICKNESS/Дебелина: mm 4
-BLADE MATERIAL/Стомана: N 690 BÖHLER STEEL (58HRC)
-HARDNES/Твърдост: 58 HRC
-HANDLE MATERIAL/Ръкохватка:  ANTICORODAL ANODIZED ALUMINUM
-SERRATION ON THE BLADE: yes / 20 mm
-MAIN GRINDING/Заточване: FLAT
-BLADE FINISHING/Покритие на острието: MIL-C-13924 BURNISHING GEOTECH CAMO
-MODEL: Caimano Nero N.A. Ranger XXV Anniversarium Limited Edition

Може да бъде закупен от лица над 18 годишна възраст.

Моля, свържете се с нас в случай, че имате въпроси.


SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright Extrema Ratio S.R.L.© Всички права запазени.

1 200,00 лв.
Базова цена:1 200,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!