Opinel Сгъваем трион №18

  • Марка: OPINEL Опинел
  • Кат. номер: 001198

Този ръчно изработен трион с дългото си 18 см. острие и зъби с остротата на бръснач, със семпъл дизайн, елементарен за поддръжка и употреба се превръща в незаменим помощник при работа в домашната работилница, в градината, в гората или просто при необходимост да среже дърво.

* калъфът НЕ съдържа инструменти, може да побере - трион №12, jardin fermant №8 и serppete №8 или други подобни инструменти с близки размери. Не е включен в комплекта и може да се поръча допълнително.

Една история на повече от столетие...

Устойчив, обикновен, практичен, най-семплият сгъваем нож, който съществува днес, е създаден в края на XIX век в малко планинско селце на френската провинция Савой. През далечната 1890 г. потомственият майстор-ножар Йозеф Опинел изработва нож със специфична форма и с подвижно острие. Джобното ножче на Йозеф Опинел скоро се превръща в толкова желана вещ, че майсторът поставя началото на серийното производство на сгъваемите ножове OPINEL Прословутите днес в цял свят ножове, носещи името OPINEL, са еталон за здравина, надеждност и „bon ton”.

 

Sport City - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени. Copyright OPINEL SaS © Всички права запазени.Всички промоционални цени са валидни до изчерпване на наличните количества.

79,00 лв. 85,00 лв.
Базова цена:79,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!