Opinel Picnic + комплект

  • Марка: OPINEL Опинел
  • Кат. номер: 002500

Най новото попълнение в колекцията на легендарните ножове OPINEL. Задължителният спътник, комплект за хранене когато сме на път. Прибори за удобно хранене в офиса или навън!

Проектиран в сътрудничество с дизайнера Franck Fontana, комплектът Picnic + е колекция от интелигентни и устойчиви аксесоари за удобно хранене.

Предлага се с:

- Нож № 08

- Две вложки, вилица и лъжица, които се прикрепят към нож № 08

- Калъф, кърпа от микрофибър, който служи едновременно за съхранение и почистване Вложките са изработени от неръждаема стомана, така че са подходящи за хранене, както и са здрави и хигиенични (съвместими с ножове N°08 с дървена дръжка, оборудвани с предпазен пръстен Virobloc, предлаган на пазара от 2000 г.).

За да прикрепите вилицата или лъжицата: - със затворено острие на ножа, отворете въртящия се пръстен - прикрепете вилицата или лъжицата към ринга, като използвате малките прорези - затворете пръстена. Комплектът е подходящ както за хранене на открито (пикник, бивак, къмпинг, екскурзия, преход и др.), така и за хранене в движение или в офиса!

Произведено във Франция

 

Една история на повече от столетие...

Устойчив, обикновен, практичен, най-семплият сгъваем нож, който съществува днес, е създаден в края на XIX век в малко планинско селце на френската провинция Савой. През далечната 1890 г. потомственият майстор-ножар Йозеф Опинел изработва нож със специфична форма и с подвижно острие. Джобното ножче на Йозеф Опинел скоро се превръща в толкова желана вещ, че майсторът поставя началото на серийното производство на сгъваемите ножове OPINEL Прословутите днес в цял свят ножове, носещи името OPINEL, са еталон за здравина, надеждност и „bon ton”.

 

Sport City - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени. Copyright OPINEL SaS © Всички права запазени.

45,00 лв.
Базова цена:45,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!