нож Opinel подаръчен комплект Маслина

  • Марка: OPINEL Опинел

Opinel Slim knife N°10 - Елегантен и прецизно направен с ръкохватка от маслина - митичното дърво на средиземноморието и острие от неръждаемата стомана, използвана в остриетата OPINEL, в клас, оптимизиран да гарантира както висока устойчивост на корозия, така и отлична острота и висока устойчивост на абразия (износване), което му позволява да издържа на редовен контакт с твърди материали, като керамика, преди да се наложи повторно заточване. Неръждаемата стомана има предимството да не изисква специална поддръжка при обикновени условия на употреба, за разлика от въглеродната стомана. Ножът притежаващ заключващ острието пръстен, окомплектован с кожена кания и представителна дървена кутия се превръща в най-добрият избор за подарък.

Истинският подарък е нещо, което има смисъл. С Opinel подарявате дизайнерски подарък с опция за персонализиране. Като емблематичен висококачествен френски продукт за ежедневна употреба и с естествен произход, Opinel изпраща силно послание за подкрепа на вашите комуникации, повишаване на осведомеността на вашата марка, популяризиране на вашия бизнес, мотивиране на вашите екипи и т.н.

 

Една история на повече от столетие...

Устойчив, обикновен, практичен, най-семплият сгъваем нож, който съществува днес, е създаден в края на XIX век в малко планинско селце на френската провинция Савой. През далечната 1890 г. потомственият майстор-ножар Йозеф Опинел изработва нож със специфична форма и с подвижно острие. Джобното ножче на Йозеф Опинел скоро се превръща в толкова желана вещ, че майсторът поставя началото на серийното производство на сгъваемите ножове OPINEL Прословутите днес в цял свят ножове, носещи името OPINEL, са еталон за здравина, надеждност и „bon ton”.

 

Sport City - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени. Copyright OPINEL SaS © Всички права запазени.

85,00 лв.
Базова цена:85,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!