Work Sharp Knife and Tool Sharpener Mk.2 SUPER PROMO

  • Марка: Work Sharp

ОГРАНИЧЕНО КОЛИЧЕСТВО  Work Sharp  WSKTS Mk.2 + ПОДАРЪК   ДОПЪЛНИТЕЛEН КОМПЛЕКТ АБРАЗИВНИ РЕМЪЦИ

Новото електрическо точило за ножове и инструменти WSKTS-Mk.2 ще изостри всеки нож и инструмент, които притежавате. Гъвкавите колани, водачите за заточване и двускоростният двигател /220 V 50 Hz/ правят заточването по-бързо, лесно и по-ефективно от преди. Използвано и от професионалистите, доставя удоволствие при работа, която никога вече не е скучна.

Лесен за използване

Водещият ъгъл може да се регулира между 20 ° и 25 °, за да създадете прецизни, повтарящи се скосявания на всяко острие, на всеки нож.

Бързо заточване с повече мощност.

Превключвайте между висока и ниска скорост на заточване за повече контрол или повече мощност, когато имате нужда и според вида на острието.

Заточва острие с всякаква форма.

Гъвкавите абразивни колани могат да заточат острие с всякаква форма, което означава, че можете да заточите всичките си ножове, ножици, брадви, ножове на косачки, градински ножици, лопати и т.н.

 

Новата и подобрена машина Sharp Knife & Tool Sharpener Mk.2 изостря всеки нож, който притежавате. Той се основава на оригиналния Work Sharp Knife & Tool Sharpener, с нови функции, които правят заточването по-бързо, лесно и по-повторяемо от всякога. Професионалистите използват гъвкави колани, за да поддържат режещият ръб на остриетата си, сега можете да имате същата технология във вашия дом или магазин. Коланите отговарят на ръба на всяко острие за заточване на ловни, джобни и кухненски ножове, дори назъбени остриета, ножици и много други често използвани режещи инструменти. Преработената машина за заточване увеличава прецизността и повторяемостта, за да се получи правилния ъгъл на ръба всеки път и осигурява нова повърхност, устойчива на износване. Бързо превключете от 25 ° за фиксирани остриета и оутдор ножове на 20 ° за кухненски ножове с едно движение. Новият двускоростен мотор осигурява ниска скорост за повече контрол при заточване на нож, но въпреки това отдава цялата си мощ, необходима за по-тежки задачи при заточване и шлайфане на инструменти като ножове на косачки, брадви и други често срещани инструменти за трева и работа в градината. Изцяло новите водачи на машината поддържат ножа до върха и улесняват заточването. Той може бързо да се придвижи, за да се гарантира, че ще изострите цялата дължина на острието върху определени ножове с обструктивни характеристики. Водачите ви помагат да поддържате в перфектен вид фабричния  профил на острието на ножа си.

Гаранция

2-годишна гаранция - покрива дефекти, дължащи се на изработка и дизайн, с изключение на абразивите. Гаранцията покрива само любителска употреба, а не промишлена или търговска употреба.

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

 

 

252,00 лв. 276,00 лв.
Базова цена:252,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!