Професионално електрическо j Work Sharp Culinary E4

Професионалното електрическо точило за заточване на кухненски ножове Work Sharp е уред за заточване под ъгъл, който използва гъвкави абразиви, контролирани скорости и цикли на заточване във времето, за да оформи, заточи и усъвършенства всичките ви кухненски ножове с едно натискане на бутон. Ъгловите водачи предлагат прецизност и повторяемост, за да осигурят бързо и точно заточване. Гъвкавите лентови абразиви отговарят и заточват вашия нож до фабрично ниво на острота. Избирайте между трите програми за заточване, за да оформите, заточите или усъвършенствате режещия ръб на вашия нож с натискането на един бутон. Програмите автоматично регулират скоростта и се изключват, когато процесът приключи. Елегантният дизайн изглежда страхотно върху кухненския плот и може лесно да се съхранява в чекмедже или шкаф, за да освободите ценно място на плота. Ексклузивното програмиране с едно докосване има вградени знания за изостряне. От поправка до ретуширане, просто натиснете бутона, за да изберете Shape, Sharpen или Refine и точилото автоматично настройва скоростите и времето за изпълнение, за да изпълни поставената задача. 17° водачи за заточване елиминират догадките и създават перфектния баланс между прецизната режеща способност на ножовете от изтока и здравината и издръжливостта на западните ножове. Гъвкавите колани създават изпъкнал режещ ръб, така че вашите ножове ще работят като нови или по-добре и ще останат остри по-дълго. Прецизните водачи за заточване, контролираните скорости и високоефективните заточващи ремъци правят процеса бърз, но щадящ остриетата на ножовете. Елегантният, компактен и безпрашен дизайн заема малко място на плота, така че острите ножове са винаги под ръка. Поддържането на остротата запазва стойността на вашите прибори за хранене и ви позволява да продължите да се наслаждавате на изкуството на готвенето.

Опаковката съдържа :

  •  

Гаранция

 2 -годишна гаранция - покрива дефекти, дължащи се на изработка и дизайн, с изключение на абразивите. Гаранцията покрива само любителска употреба, а не промишлена или търговска употреба.

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени.  

220,00 лв.
Базова цена:220,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!