система за заточване Work Sharp Precision Adjust Elite

  • Марка: Work Sharp

Надграждайки най-продаваната система за заточване на ножове Precision Adjust се получи новата Precision Adjust ELITE. Това е система за заточване на ножове със седем различни абразивни пластини с регулируем ъгъл, която осигурява прецизност и повтаряемост на резутатите и за най - взискателния ентусиаст, който иска постигане най-доброто при ръчното заточване. Ъглите на заточване могат да се регулират от 15° до 30° на стъпки от 1°, за да се побере широка гама от кухненски, ловни, тактичести, сгъваеми, всекидневни и каквито и да е ножове. Двете приставки Tri-Brasive® осигуряват пет диамантени плочи и фина керамика за ремонт, заточване и шлифоване до невероятно остър ръб. След това с кожената пластина се усъвършенства и полира режищият ръб до плашещо резливи резултати. Включена е керамична пластина за заточване на назъбени остриета. Иновативният дизайн на V-Block Clamp бързо и безопасно закрепва острието на ножа в челюстете при заточване. Калъфът за пренасяне и поставката за съхранение Tri-Brasive® поддържат абразивите и точилото организирани и готови за употреба, където и да ви отведе вашето приключение. От ремонтни дейности до препрофилиране на любимия ви нож до полиране с огледален блясък върху всеки режещ ръб – това точило осигурява върхово представяне. 

Комплектът включва Precision Adjust Sharpener & Upgrade Kit в един пакет. Заточваща система проектирана с мисъл за лекота и безопасност предлагаща възможност за заточване от 15° до 30° ъглови водачи и диамантени пластини с грапавост на повърхността 220, 320, 400, 600 и 800 grit, керамична плоча, кожена лента и керамичен прът за назъбени остриета.

 

                                                            

 

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

300,00 лв. 348,00 лв.
Базова цена:300,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!