Extrema ratio 39-09 SPECIAL EDITION

  • Марка: EXTREMA RATIO Екстрема ратио

Това е резултатът от проект, спонсориран от италианския C.O.F.S. (Comando Operativo Forze Specialali) и бившия му главнокомандващ, ген. Бертолини Gen.Bertolini, също така предпочитен от много колекционери на ножове по целия свят .
Нашият боен нож 39-09 е рестайлинг на известния боен нож модел 1939 на десантчиците парашутисти „paracadutista assaltatore“ , „Pugnale da paracadutista assaltatore mod.1939“, шедьовър от италианската военна история.
Запазвайки оригиналната форма, структура и пропорции, ние от Extrema ratio успяхме да подсилим, да добавим повишена функционалност и да произведем този нож според съвременните военни спецификации от съвременни материали. Малки промени, които го правят много ефективен, надежден кинжал..
В производствените фази са използвани нови материали и процеси за пълно постигане на военните спецификации. Благодарение на тези няколко модификации, 39-09 неочаквано стана конкурентен срещу най-добрите съвременни тактически ножове.
Включената в комплекта твърда кания е проектирана да се носи на глезена, по характерния за италианските парашутисти начин.

Версията 39-09 SPECIAL EDITION, номерирано, неограничено издание, има дървена дръжка, острие със сатенирано покритие и детайли и лого и мото на COFS. Предлага се в черна  кания, включен калъф за параден колан.

- ВАЖНО -

За да закупите този модел, моля свържете се с търговеца на ножове във вашият район или се свържете с нас на info@blade.bg или info@sportcitybg.com  или info@extremaratio.com Следвайки италианските закони, ножовете с двоен режещ ръб и автоматичните ножове се считат за оръжия. Поради тази причина те НЕ МОГАТ да се продават онлайн. Моля, свържете се с магазин за ножове във вашия район, за да ги закупите.Може да бъде закупен от лица над 18 годишна възраст.

Моля, свържете се с нас в случай, че имате въпроси.

 

SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright Extrema Ratio S.R.L.© Всички права запазени.

1 614,00 лв.
Базова цена:1 614,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!