Opinel 7 Trekking Colorama Bushwhacker

  • Марка: OPINEL Опинел

Идеален за дейности на открито и спорт, N°07 също е практичен и ефективен за ежедневна ръчна работа (занаятчийство, шиене и др.). Размерът му е особено подходящ за най-дребните ръце. Неговото острие от неръждаема стомана е устойчиво на корозия. Дръжката ляга удобно в ръката. Системата за сигурност Virobloc® блокира острието в отворено и затворено положение.

сгъваем нож №7 от висококачествена неръждаема стомана 12C27 и ръкохватка от бук, оцветена и лакирана. Ножчетата са оборудвани със заключващ пръстен и изпълнени в класическата линия на OPINEL.

дължина на острието - 8 см. 

ръкохватка  -  букова дървесина


избрани модели -

- САМО СЕГА НА СУПЕР ЦЕНА - 20 лв.   с  безплатна  подаръчна  опаковка

 

Една история на повече от столетие...

Устойчив, обикновен, практичен, най-семплият сгъваем нож, който съществува днес, е създаден в края на XIX век в малко планинско селце на френската провинция Савой. През далечната 1890 г. потомственият майстор-ножар Йозеф Опинел изработва нож със специфична форма и с подвижно острие. Джобното ножче на Йозеф Опинел скоро се превръща в толкова желана вещ, че майсторът поставя началото на серийното производство на сгъваемите ножове OPINEL Прословутите днес в цял свят ножове, носещи името OPINEL, са еталон за здравина, надеждност и „bon ton”.

 

Sport City - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени. Copyright OPINEL SaS © Всички права запазени.

 

20,00 лв. 26,00 лв.
Базова цена:20,00 лв.
Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!