Work Sharp WSKTS - KO

  • Марка: Work Sharp
  • Кат. номер: WSKTS-KO

Knife & Tool Sharpener Work Sharp Ken Onion Edition.

Work Sharp си партнира с известния производител на ножове Кен Онион за да Ви предостави най-доброто решение за заточване на всички ножове и режещи инструменти във вашия дом или работилница. С точилото за ножове и инструменти - Ken Onion Edition ще изострите всеки нож който притежавате, бързо и лесно. Експертно проектираните характеристики включват: Регулируема система за заточване на остриета под прецизно подбран ъгъл в спектъра от 15 ° до 30 °. Гъвкави абразивни ленти предоставящи възможност за постигане на дълготрайно заточване и остро като бръснач острие. Електрически двигател /220 V 50 Hz/ с променлива скорост, за да се справяте с всяка задача изискваща заточване, пилене, шлайфане и полиране. Work Sharp си партнира с легендарния, приет в залата на славата, производител на ножове Ken Onion за да разработи нов инструмент за заточване, комплексна платформа с разширени функции! Съчетаването на работата на инженеринговия екип на Work Sharp и новия индустриален дизайн на Ken Onion спомагат да се създаде инструмент, с който по бърз, лесен и стилен начин да се изострят всички видове ножове и инструменти с точност и повтаряемост.

Гаранция

2-годишна гаранция - покрива дефекти, дължащи се на изработка и дизайн, с изключение на абразивите. Гаранцията покрива само любителска употреба, а не промишлена или търговска употреба.

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

384,00 лв. 519,00 лв.
Базова цена:384,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!