комплект Моят Първи Opinel и калъф за колан

  • Марка: OPINEL Опинел

Моят първи Opinel в комплект с  кожено калъфче за безопасно носене на колан , за пикници, удобна работа и приключения на открито.

Страхотна идея за подарък за дете, която отговаря на очакванията на децата и родителите: образователно, експериментално, откриване на природата, обучаване в отговорност.

8 см острие със заоблен връх от неръждаема стомана 12C27M, дървена дръжка от еко-управлявани френски гори, предпазен пръстен за заключване на острието в отворено и затворено положение. Екологично чист калъф за колан, изработен от 100% рециклиран PET, произведен от натрошени пластмасови бутилки и регенерирана кожа, изработена от изхвърлена от цеховете за кожи.

 

Една история на повече от столетие...

Устойчив, обикновен, практичен, най-семплият сгъваем нож, който съществува днес, е създаден в края на XIX век в малко планинско селце на френската провинция Савой. През далечната 1890 г. потомственият майстор-ножар Йозеф Опинел изработва нож със специфична форма и с подвижно острие. Джобното ножче на Йозеф Опинел скоро се превръща в толкова желана вещ, че майсторът поставя началото на серийното производство на сгъваемите ножове OPINEL Прословутите днес в цял свят ножове, носещи името OPINEL, са еталон за здравина, надеждност и „bon ton”.

 

Sport City - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени. Copyright OPINEL SaS © Всички права запазени.

 

48,00 лв. 59,00 лв.
Базова цена:48,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!