Work Sharp приставка за WSKTS - KO

  • Марка: Work Sharp
  • Кат. номер: WSSAKO81111

Приставка за шлифоване на ножове и инструменти за рязане към инструмента за заточване производство на Work Sharp Knife and Tool Sharpener Ken Onion Edition - WSKTS KO

Приставка САМО!

За да функционира е необходимо да се монтира на мястото на главата на WSKTS-KO. Приставката за шлифоване на остриета WSKTS-KO е хоризонтален прикачен колан, предназначен да изпълнява задачи като оформяне, заточване, пилене, шлайфане и т.н. на остриета на ножове и други сечива и изделия от метал.

Приложението за шлифоване на инструменти WSKTS-KO е предназначено за заточване и шлифоване на инструменти за домашни нужди. Това приспособление за шлайфане е проектирано с метални компоненти, за да се справят със строгите задачи за шлифоване и заточване като оси и люкове, остриета за косачки, градински инструменти и всякакъв инструмент с острие. Освен това е и ръчна шлифовъчна машина за изпълнение на широк спектър от задачи за шлайфане на метал, дърво или пластмаса. Приставката се инсталира много бързо благодарение на дизайна си и без употреба на допълнителни инструменти, така че смяната на абразивния колан да е бърза и лесна. Пружинният обтегач с уплътнен лагер има функция за заключване, която прави промяната на колана бърза и лесна без нужда от инструменти - просто натиснете и завъртете обтегача, за да инсталирате колана за секунди. Това приспособление има задвижваща ролка с по-голям диаметър, за да се постигне оптималната скорост на лентата (4500 SFM) за справяне с широк спектър от задачи за пилене. Прикрепянето позволява както плоско шлифоване, така и шлифоване в зависимост от задачата, без да е необходимо време или монтаж на допълнителни части за настройка. Включва първокласна абразивна лента с цирконий алуминий 3/4 "x 12", създадена и предназначена за грубо отнемане на материал и с дълъг живот на Norton, екстра груба едрина P60.  Не е предназначен за промишлени или търговски приложения.

149,00 лв.
Базова цена:149,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!