Work Sharp комплект за заточване под ъгъл Ken Onion

  • Марка: Work Sharp

Ken Onion Angle Set Knife Sharpener™ е цялостно ръчно решение за тези, които искат да заточат ножовете си с конфигурируеми ъгли с абразиви.

Tri-Brasive™ заточване

Заточващите елементи Tri-Brasive™ предлагат три пластини с различна едрина на зърната в триъгълна форма, за да се намали времето за регулиране между етапите на заточване. Оформете, изострете и усъвършенствайте. Избирайте и пременяйте подходящите ъгъл и повърхност с едно движение. Никога не е било по лесно и бързо.  Повърхностите на пластините с груба, средна и фина едрина връщат живота дори на най-тъпия или повреден нож.

Персонализирани ъгли

Насочвано заточване на стъпки от 2,5° от 15°-25° Work Sharp® Ken Onion Angle Set Knife Sharpener™ е цялостна, гъвкава и регулируема система за заточване на ножове. Тристранните заточващи елементи Tri-Brasive™ са диамантени пластини с едъро и средно зърно за бързо възстановяване на остър режещ ръб, докато керамичният камък с финна зърнистост създава невероятно остър режещ ръб на всеки нож. Абразивите се въртят за бързо индексиране между зърната, което го прави бързо и лесно. Ъглите на заточване могат да бъдат настроени на 15°, 17,5°, 20°, 22,5° или 25°. Удобно се сгъва и прибира в компактен калъф. Проектиран с легендата за правене на ножове Кен Ониън, тази заточваща система е задължителна за всеки ентусиаст, маниак на осриета с изключително остри режещи ръбове. Абразивните елементи Tri-Brasive™ са проектирани да се въртят на 360 градуса, така че да не сте ограничени в една позиция на движение при заточване. Позволява бързо придвижване между абразивните повърхности и създаване на идеално удобна ергономия при заточване. Нагласете първо едната страна в избраното гнездо, а другата поставете в същият избран ъгъл, за симетричност на заточващата повърхност – направете я най-удобна за вас, като знаете, че няма да повлияе на избрания ъгъл на заточване.

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

144,00 лв.
Базова цена:144,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!