Спартански шлем на цар Леонидас

  • Марка: Supremereplicas
  • Кат. номер: 1881003

Шлем на Цар Леонидас 

Шлемът на Цар Леонидас е изработен с първокачествени материали, за направата на този невероятен шлем е използвана кована стомана и покритие с месинг в античен вид, от вътре е изцяло облицован с кожа с регулируема подложка и се отличава със своят гребен от натурална конска опашка.

Събрана е сила от войници и животни, толкова масивна, че разтърсва земята, когато тази армия марширирува, отвъд това, което човекът все още не е трябвало да помисли или дори да си представи в сънищата си - марширува за да погълне всички царства, водена от самия Ксеркс, за да погълне и унищожи надеждата в света за разум и справедливост. Само триста смели души застават на пътя му. Както болезнено ще открие Ксеркс, те са повече от мъже... те са спартанци.

Каската със своят внушителен и респектиращ вид и височина  е наистина достойна да бъде носена от самия исторически цар Леонидас!

 

Включва стойка / дисплей

Височина: 48 см.
Универсален размер: 61 см 
Тегло на стойката: 0,43 кг
* Всички размери са приблизителни и могат да варират при разлечни екземпляри

 

Уникален реквизит с исторически верен дизайн, подходящ за участие във възстановка на исторически сцени или да бъде допълнение на всяка колекция.

 

Моля, свържете се с нас в случай, че имате въпроси.

 

Sport City - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени.

 

654,00 лв. 795,00 лв.
Базова цена:654,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!