Настолна система за заточване Work Sharp Guided Sharpening System

  • Марка: Work Sharp
  • Кат. номер: WSGSS

Заточващата система WSGSS с насочващ ъгъл е цялостно решение за заточване на всеки нож и острие, което притежавате.

Системата за заточване (GSS) е цялостна, настолна система за заточване и точене на Work Sharp. GSS е създаден, както за начинаещи, така и професионални точилари и може да се използва за заточване на всеки нож и острие, които притежавате. Иновативната система следва кривата на острието докато заточва оставяйки остър, режещ ръб по цялата дължина на острието. Умението е вградено в инструмента, без джаги, без скоби, без безмислени допълнения.

Използвайте GSS за да направите перфектен режещ ръб на джобният, ловния и кухненските ножове - както и върхове на стрели, куки за риболов и инструменти - докато овладявате уменията си за ръчно заточване. Опитните точилари ще оценят обмислените функции, които правят толкова универсална и цялостна тази система за заточване на нож или инструмент.

С помощта на системата за ръчно заточване имате възможност да изберете как да заточите нож въз основа на нивото на уменията си и вида на острието, което искате да заточите. Pivot-Response може да бъде заключен, създавайки традиционна заточваща повърхност за прави остриета или задействащ за равномерно заточване на извити ножове - без да променя движението на заточване. Ако сте неопитни в заточването или не сте успели със заточването на камъни, активирането на Pivot-Response ще свърши работа вместо вас. Той поставя умението в инструмента и прави ръчното заточване лесно.

Един от най-предизвикателните аспекти на заточването с плоски камъни е постигането на равномерен остър ръб по цялата дължина на острието. Правилният ъгъл трябва да се поддържа по време на целия процес на заточване. Докато правите остриета изискват просто натискане по абразива, извитите остриета трябва да се въртят по протежение на профила, като поддържате правилния ъгъл на заточване. Техниката е трудна и отнема много време за овладяване. Pivot-Response вкарва умението в системата за насочено заточване, като ви позволява да използвате същата техника с простота при извити остриета на ножове. Не е необходимо да се овладява различна техника за различни профили на острието или да се използват сложните джаги и сложни системи за затягане, като при други точила. Pivot-Response също може да бъде заключен, създавайки традиционна твърда повърхност за заточване на камъни.

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!


SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени.

132,00 лв. 168,00 лв.
Базова цена:132,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!