Combo Work Sharp Sharpener - WSCMB-I

  • Марка: Work Sharp
  • Кат. номер: WSCMB-I

Комбинираното точило за ножове - Combo или WSCMB е създаден за тези, които искат бърза и лесна за употреба машина, която може да заостри всеки тип нож, който притежавате.

COMBO KNIFE SHARPENER

Комбинираното точило за ножове - Combo е цялостно решение за наточване на всякакъв вид ножове, с прави, извити, назъбени, специализирани, обикновени, с фиксирани или сгъваеми остриета, ловни ножове, джобни ножове, кухненски ножове,  и т.н.

Combo съчетава в себе си и двете технологии за заточване, електрическото точило с гъвкави абразивни ленти и ръчно, ъглово направлявано керамично точило. Тази комбинация от технологии и функции създава бърза, лесна и много ефективна система за заточване за всеки собственик на нож.

Технологията с гъвкави абразивни ленти създава превъзходен изпъкнал ръб - convex - на ножа ви. Този тип ръб е изборът на професионалисти и производители на ножове заради способността му да прави по-добри изрязвания и да остане остър, по-дълъг от правите - flat - ръбове. Combo Sharpener използва "x 10" предно монтирана абразивена лента 3M ™ - проектиран за хладно заточване и дълъг живот. Абразивът е разработен и предназначен за шлайфане на метал и ще заточи всякакъв вид стомана без прегряване на острието.

Combo използва прецизни 25 ° ъглови водачи, направляващи движението на острието при заточване и оформяне. Иновативното керамично точило ще заточи всеки нож, който притежавате, с остротата на бръснач, и ще помогне за заточването на всякакъв размер зъби. Сега ще можете успешно да изострите всички назъбени ножове само с един, лесен за използване инструмент.

Опаковката съдържа :

  • Combo Knife Sharpener
  • 2 броя P120 Grit 3M™ / един е инсталиран на машината /
  • упътване за употреба

Гаранция

 2-годишна гаранция - покрива дефекти, дължащи се на изработка и дизайн, с изключение на абразивите. Гаранцията покрива само любителска употреба, а не промишлена или търговска употреба.

ВАЖНО - не забравяйте да направите рагистрация на покупката на заточващия инструмент на https://www.worksharptools.com/warrantyregistration/ - само тогава ГАРАНЦИЯТА е ВАЛИДНА!

SportCity - The Outdoor Specialist. Copyright © Всички права запазени.

155,00 лв.
Базова цена:155,00 лв.
Подобни продукти
Купи на изплащане
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!