Доставка

Доставката на територията на Република България се извършва до офис на фирма за куриерски услуги в срок до 3 /три/ работни дни.
Доставката може да бъде извършена и по друг, избран от Вас начин, като стойността на услугата ще бъде заплатена от получателя, а при изискване на доставчика за предварително заплащане, сумата ще бъде начислена върху стойността на продукта.

При ОТКАЗ на направена и доставена до заявения адрес поръчка, разходите по доставката са за сметка на ПОЛУЧАТЕЛЯ!

Стоките можете да заплатите:
- По банков път
- При получаване с наложен платеж
Всички цени на сайта са крайни с включен ДДС

Цената на доставката се определя по тарифи на куриерската фирма в зависимост от теглото и обема на пратката.

Поръчките се изпращат най-късно на следващият работен ден след потвърждаването на поръчката по телефона или с e-mail. Поръчки, които не са потвърдени по телефона или с e-mail не се изпращат докато не бъдат потвърдени.

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на получаване, това може да го направи като ни предостави попълнен формуляр с необходимата информация за съответната поръчка по приложение 6 от ЗЗП.

В случаите, когато потребителят се възползва от правото си за отказ от Договорът за Покупка той е длъжен да заплати всички разходи по обратната доставка на поръчаните стоки според тарифата на използваният куриер.  Стоките трябва да бъдат върнати в срок от 14 календарни дни в състоянието в което са получени от потребителят и с куриерската фирма с която са му били доставени. Парите за стоките ще бъдат възстановени на потребителите в 14 дневен срок след получаването на върнатите стоки по начинът по който са получени.