Сгъваеми ножове OPINEL Traditional, Slim, Limited edition

Доживотна гаранция

Продуктите на Opinel идват с доживотна гаранция и се заменят в случай на дефекти в материалите и изработката. Повреди, дължащи се на нормално износване, неправилна употреба, демонтаж или друга промяна, не се покриват от гаранцията.

Услуга за заточване

Ние предлагаме услуга за заточване на всички наши гладки ножове. Заточването и ремонтът се извършват в нашата работилница от нашите техници. Моля, изпратете ножа си до OPINEL - SAV - 508 Bld Henry Bordeaux Chambéry Франция, с бележка, в която се посочва желаната от вас услуга и плащане. Основна услуга за заточване Ако острието е само леко затъпено, ние ще го заточим на височина от 1 мм, за да придадем ръба му.

Такси за обработка (включени такси за връщане) : 8 €

Закъснение: в рамките на 3 седмици след получаване на ножа

Експертна услуга за заточване

Ако острието е много износено, ще преработим ръба на височина от 10 мм. Такси за обработка (включени такси за връщане) : 20 €

Закъснение: в рамките на 3 седмици след получаване на ножа Ремонтни услуги (джобни ножове) Предлагаме ремонт или подмяна на компоненти на любимия ви нож: дръжка, накрайник.... Моля, изпратете снимка на ножа преди това, ние ще потвърдим дали е възможно да го поправим в рамките на 7 дни. Ножът трябва да бъде изпратен с препоръчана поща.

Такси за обработка (включени такси за връщане): <9 см остриета: 8 € <13 см остриета : 10 € >15 см остриета : 20 €

Закъснение: в рамките на 3 седмици след получаване на ножа

Обслужване на клиенти

За обслужване, обхванато от нашата гаранция, моля, свържете се с мястото на покупка. Ако това е невъзможно, моля, попълнете нашия формуляр. След като формулярът бъде изпратен, нашият отдел за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 10 работни дни. Може да бъде поискана допълнителна информация. В някои случаи статията трябва да бъде изпратена на Opinel за допълнителен анализ.

OPINEL SAS  - SAV - 508 Bld Henry Bordeaux Chambéry France https://www.opinel.com/en/customer-service/opinel-warranty

 

марки
Подреди по